Advies nodig? Bel 010-7171866 Maandag t/m zondag 9:00 tot 18:00 uur

Garantie

Uiteraard heeft u ook fabrieksgarantie op uw aangeschafte product wanneer u een product online koopt. Voor reparaties onder garantie kunt u terecht bij Omafiets-Online.nl of een andere officiële dealer. U dient wel van te voren contact met ons op te nemen. 

Voor de garantie van fietsen gelden de garantievoorwaarden van de desbetreffende fabrikant. Voor de overige fietsen gelden onderstaande voorwaarden:

Frame en voorvork: Op de materiaal- en constructiefouten van het frame en de vaste voorvork heeft u bij ons 2 jaar garantie. Op een verende voorvork geldt een garantietermijn van 1 jaar. Deze voorwaarden gelden alleen bij normale behandeling van de fiets. Slijtage valt buiten deze garantie.

Onderdelen op de fiets: Er geldt een garantietermijn van 1 jaar. Dit geldt alleen wanneer de fiets normaal is behandeld en zijn gebruikelijke onderhoud heeft gehad. Op slijtage gevoelige onderdelen wordt alleen garantie gegeven als er sprake is van een fabrieksfout.

Overige producten en accessoires: Op alle overige producten zit een garantietermijn van 1 jaar.

Wanneer u beroep wilt doen op de garantie, dan dient u altijd eerst contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder en bieden een passende oplossing. Ook is het belangrijk om binnen vier maanden een eerste controlebeurt te laten uitvoeren. Dit kan bij Omafiets-Online.nl of elke andere gerenommeerde fietsenwinkel. Klachten die voortkomen door het nalaten van deze controlebeurt kunnen uiteraard invloed hebben op uw garantieclaim.